Please reload

Recente berichten

"Hallo allemaal, wat fijn dat je er bent"

February 3, 2018

1/2
Please reload

Uitgelichte berichten

Hoe is het om te werken met een licentie

August 17, 2017

Hoera! Energie! Hoera ik ben licentiehouder. Werken met energiebronnen. Het meten van mentale energie. Het fascineerde mij enorm en nu mag ik er zelf mee werken. 

 

Hoe vaak hoor je mensen niet zeggen “daar word ik zo moe van, daar krijg ik echt geen energie van”. Het werken met de Spectrum Energiemeting® en het Prismamodel® geeft zoveel inzicht en bewustwording, waardoor je aan de slag kunt met het omzetten van energieverlies naar energiewinst. In de opleiding heb ik zelf mogen ervaren hoe het meten van mentale energie werkt, de bewustwording die het creëert. Als je weet waar je energie lekt, dan zou je wel gek zijn om hieraan niks te veranderen. Je hebt hierin zelf de keuze en je voert daarin je eigen regie. Niks is opgelegd of geregisseerd. Dat is wat mij aanspreekt in het werken met dit unieke concept. Degene die de meting ondergaat bepaalt zelf wat hij wil meten en wat hij daarover vertelt. Je wordt niet in een hokje geplaatst of getypeerd. Het is aan mij om aan de hand van de energiebronnen en de onderwerpen de juiste vragen te stellen over het onderwerp. Hiermee de ander laten komen tot inzicht en bewustwording is nou juist wat mij werkplezier en energie geeft. Dus twee vliegen in 1 klap!

Als licentiehouder heb ik minimaal 3 keer per jaar intervisie. Samen met andere licentiehouders en Bert en Ingeborg van Couleur-Locale. Hierin houden we elkaar scherp en blijven wij onszelf en het concept ontwikkelen.

 

Nieuwsgierig geworden?  Kijk eens op de pagina 'werkwijze'.

Kijk ook eens op de website van Couleur-Locale.  

 

 

 

 

 

Tags:

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Website ontwerp door Studio MELT

KIJK & ZIE!  |  Astrid de Buck

 

info@kijkenzie.nu      |      0614894647      |      KVK Middelburg 66114535