Please reload

Recente berichten

"Hallo allemaal, wat fijn dat je er bent"

February 3, 2018

1/2
Please reload

Uitgelichte berichten

Mijn website de lucht in!

August 17, 2017

Ja! Eindelijk mijn website in de lucht. Wat ben ik blij. Dat geeft energie. Samen met Renske van Studio Melt zijn mijn logo en website tot stand gekomen. Dit is wie ik ben, wat ik wil uitstralen. Kijk&Zie! What you see is what you get. 

 

Al jaren werk ik aan weerstand. In trainingen, coachings, met pubers, ouders, leerkrachten, justitie, enz. Daarnaast heb ik ook zelf te maken gehad met weerstand in het werk, als het gaat om verandering, reorganisatie. Ik ben ervan overtuigd dat het “anders” kan. Dat weerstand benut moet worden. Daar waar weerstand is, is betrokkenheid. Wanneer je mensen niet meer hoort en ze geen mening meer zeggen te hebben en op de achtergrond verdwijnen of zelfs helemaal weg gaan, dan moet je je volgens mij zorgen gaan maken. Kijk naar de mensen, zie ze, hoor ze. Benut die aanwezige weerstand! Boek resultaten, maak gebruik van de al die krachten en aanwezige deskundigheid. Ik kan niet wachten om te helpen mensen zelf de verandering te laten maken. 

 

 

 

 

 

 

Tags:

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Website ontwerp door Studio MELT

KIJK & ZIE!  |  Astrid de Buck

 

info@kijkenzie.nu      |      0614894647      |      KVK Middelburg 66114535